valon_koulu_031.jpg Tutustumista

Hei, olen Merja Aalto,

tavallinen, monen roolin yhdistävä viisikymppinen: äiti, vaimo, koiran lenkittäjä ja yrittäjä :) . Koulutukseltani olen toimintaterapeutti, mutta syventäessäni osaamistani ensin NLP Masterin, Rentoutusopastajan ja Mentaalivalmentajan koulutuksilla "uskaltauduin" kymmenisen vuotta sitten vihdoin myös Anna-Liisa Nuutisen henkisen polun koulutuksiin käytyäni muutaman tärkeän oppimutkan muualla.

Teen Valon Kosketus -hoitoja ja koulutan uusia Intuitiivisia energiahoitajia. Lisäksi teen mentaalivalmennusta ryhmille ja yksilöille sekä ohjaan suggestiorentoutuksia, monesti tyhy -päivien yhteydessä. Lisäksi teen arviointeja sekä luennoin ja koulutan Sensomotorisesta lähestymistavasta ja reflekseihin liittyvästä elimistön epätasapainotilasta.

Valon Kosketus hoidot ja koulutukset tapahtuvat vastaanotollani Sastamalan Karkussa, Voimarinteellä. Kursseilla nautimme ympäröivästä luonnosta ja luontoviikonlopulla Tuomiston Kartanon palveluista saunoineen ja lähiruokineen!

Valon kosketus -hoito


Jokainen hoitaja tekee hoitoja "omalla käsialallaan". Niinpä yksiselitteistä, yleistä vastausta siihen, miten hoito etenee, ei voi antaa. Ei senkään vuoksi, että jokainen ihminen tulee hoitoon täysin yksilöllisen elämänkokemuksensa ja tilanteensa kanssa. Hoito etenee aivan hoidettavan ehdoilla ja vain siinä määrin, mihin hän on valmis.

Koska hoito nostaa monesti hyvinkin voimakkaita tunteita esiin, on tärkeää tietää, että hoidettava voi itse hallita hoidon etenemistahdin ja määrän. Tämä käy hoidossa itsestään, sitä ei tarvitse päättää tietoisesti. Sekin kyllä onnistuu. Kun ihminen tulee hoitoon, hän on kuitenkin aina jollain tasolla valmis etenemään omassa prosessissaan kohti selkeämpää yhteyttä sieluunsa ja tunteisiinsa sekä entistä lähemmäs hyväksyvää ja lempeää itseymmärrystä.

Hoitotilanne ja oma tapani hoitaa

Hoitotilanne on levollinen, eikä kaikkia tunteita suinkaan tarvitse kohdata tietoisella tasolla. Ne, mitä ei tarvitse kokea, purkautuu pois lempeästi kehoa ympäröivästä energiakehosta. Näin monet tuskallisetkin asiat, tapahtumat ja muistot poistuvat kuormittamasta mieltä ja toimimista tässä ajassa ja olo kevenee huomattavasti. Olon keventyessä painolastista, pääsee tilalle puhdasta, uutta, kohottavaa energiaa, iloa ja luovuutta! Hoito vaikuttaa syvällisesti myös fyysisen terveyteen ja vastustuskykyyn. Tunnesyiden vuoksi sairastuneet kehonosat paranevat myös.

Hoidettaessa asiakas lepää hoitopöydällä omissa vaatteissaan, peiton alla. Alussa keskityn ja samalla tunnustelen kevyesti hänen jalkojaan ja sääriään. Monesti jo tässä vaiheessa saatamme tuntea hoitavan energian lähtevän liikkeelle. Jatkan hoitoa tunnustelemalla hoidettavan kehoa pienen matkan päästä. Siten alkaakin ohjaus ja minun tehtäväksi jää seurata kättäni :)

Hoidoissa tunnen käsissäni ja omassa kehossani usein hoidettavan fyysiset kivut mutta myös tunnepuolen tukkeutumisa tai painoja, pelkoja tai surua. Samoin sieltä löytyy ilot ja hilpeyden aiheet! Oman kehoni ja tunteideni kautta käännän saamani aistimukset sanoiksi ja mielikuviksi, joiden merkitys avautuu monesti hoidettavalle ilman, että minun tarvitsee niitä ymmärtää. Usein toimin kertojana selventäen ja tulkiten saamiani vaikutelmia.

Tekemissäni hoidoissa korostuvat etenkin tunteet, varsinkin niiden syntyyn vaikuttaneet varhaiset tapahtumat sekä tunteiden merkitys ihmisen psyykkiseen, fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin ja sairauksiin. Tämä on ollut kiinnostuksen kohteena myös työssäni toimintaterapeuttina.

Ihmiset reagoivat hyvin eri tavoin hoidolle. Toiset nukahtavat, toiset saavat vahvoja kehollisia tuntemuksia, toiset rentoutuvat syvällisesti tai aistivat värejä tai mielikuvia. Ja samankin ihmisen eri hoitokerrat eroavat toisistaan hänen edetessään omassa transformaatioprosessissaan. Kaikki tuntevat olonsa keventyvän ja ihmeellisiä asioita alkaa tapahtua monen elämässä!

Varaa ensimmäiseen hoitoon aikaa 1,5 tuntia. Lapselle 60 minuuttia.

Teen myös kaukohoitoja,

jolloin hoidettava rentoutuu omassa ympäristössään ja ottaa hoitoa vastaan 30 minuuttia. Hoidon jälkeen hän soittaa minulle ja keskustelemme hoidon vaikutuksista ja esiin nousseista asioista. Tämä hoitomuoto ei vaadi aiempaa tapaamista tai lähihoitoa, nimi ja paikkakunta riittävät tiedoiksi!

Huomioithan, että hoito perustuu syvään luottamukseen. Siksi olen ehdottoman vaitiolovelvollinen kaikista hoitotilaneessa esiin nousevista asioista.

Hoitohinnat:

2014-03-26_19.34.21.jpg

90 min 95e

60 min 75e

Kaukohoito 75e

Tiedustele hoitoaikoja tästä!

Koulutus

Vuoden kestävä Valon Kosketus -peruskurssi on syvällinen matka omaan henkiseen kasvuun elämänkaaren, meditoinnin opettelun, oman intuition syventämisen ja hoitoharjoittelussa konkreettisesti avautuvan energia-anatomian tuntemisen kautta.

Koko koulutus on kokemuksellisuudessaan hyvin syvällisesti itsetuntemukseen vaikuttava ja voimaannuttava ja herättää omaan sielutietoisuuteen. Se loksauttaa elämän palaset kohdilleen!

Koulutuksesta tarkemmin täällä.

Muuta

Palveluihini kuuluvat myös mm. Mentaalivalmennus, Rentoutusohjaus ja Sensomotorinen Refleksiohjaus (www. refleksiohjaus.fi).